ΚΤΗΜΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΚΤΗΜΑ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ
Ο χώρος

...βγαλμένος από τα όνειρά σας

Σε μία καταπράσινη έκταση 7,5 στρεμμάτων, φοίνικες, καταρράκτες και δύο μεγάλες πισίνες συνθέτουν ένα ονειρικό σκηνικό. Γάμοι, βαπτίσεις, πάρτυ αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις μπορούν να φιλοξενηθούν σε έναν κατάφυτο εξωτερικό χώρο το καλοκαίρι ή στην υπέροχα διακοσμημένη κλειστή αίθουσα σε περίπτωση που ο καιρός το επιβάλλει. Το εκκλησάκι και η σουίτα προετοιμασίας συμπληρώνουν τη λίστα όλων όσων χρειάζεστε για στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες.

Οι υπηρεσίες μας

υποδεχόμαστε κάθε μοναδικό γεγονός με διαφορετικότητα

ΓΑΜΟΣ

«Ανοιχτός» ή «κλειστός», οικογενειακός ή κοσμοπολίτικος; Οι άνθρωποι του κτήματος «Ορίζοντες» κάνουν τα πάντα για να είναι ο γάμος σας όπως ακριβώς τον ονειρευτήκατε.

ΒΑΠΤΙΣΗ

Συγκίνηση και κατάνυξη, παιχνίδι και παιδικά χαμόγελα. Η πρώτη «βουτιά» στο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας και πάρτυ στον εξωτερικό χώρο του κτήματος ή στην κλειστή αίθουσα. Χωρίς καμία ταλαιπωρία οι στιγμές γίνονται ακόμη πιο αξέχαστες.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια των ανθρώπων του κτηματος «Ορίζοντες», αλλά και η προσβασιμότητα του χώρου τον μετατρέπουν σε ιδανικό τόπο διοργάνωσης φιλανθρωπικών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων προβολής.

Η ομάδα μας

Συνέπεια και επαγγελματισμός, αφοσίωση και εμπειρία είναι τα χαρακτηριστικά βάσει των οποίων επιλέγουμε τους συνεργάτες μας. Σταθερές συνέργιες εγγυώνται ένα άριστο αποτέλεσμα. Τα πιο εκλεπτυσμένα catering, οι καλύτεροι διακοσμητές, άρτια τεχνική υποστήριξη, ειδικός εξοπλισμός, dj’s για κάθε γούστο: Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε ανάμεσα στους καλύτερους.

Όνειρα που γίνονται αληθινά!

Blog / Τα νέα μας

Διαβάστε τα νέα μας και δείτε τις τελευταίες μας εκδηλώσεις

A joyful wedding

A joyful wedding

Το λευκό χρώμα υποδηλώνει ένα νέο ξεκίνη ...
SAFARI DAY

SAFARI DAY

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στι ...
Indian flavour

Indian flavour

Έντονο άρωμα Ινδίας με αρκετές ελληνικές ...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

missano
ΧΑΡΤΗΣ
missano
ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ
missano
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
*no name
*no mail
*no message
missano

Αιγέως 13, τ.κ. 19400, Κορωπί, Αθήνα
Τηλ.: 210 96 81 421
Fax.: 210 96 81 706

Υπεύθυνη Εκδηλώσεων:
Ιωάννα Δαή
Κιν.: 6937 22 94 22